Често задавани въпроси

Мили Дами,

Сватбата, абитуриентският бал или официално събитие е специален ден – радостен и притеснителен, изпълнен с много емоции и незабравими моменти. За да сте напълно сигурна, че сте избрали “правилната” рокля , ние от екипа на Romantika Fashion влагаме целия си 28-годишен опит и професионализъм в персонална консултация и безкомпромисно обслужване. Иначе казано, всяка наша клиентка може да “сътвори” мечтаната рокля.

Колко по-рано да поръчам моята сватбена или официална, бална рокля?

При нас разнообразието от булчински и бални рокли е изключително голямо в широк ценови диапазон. Най-често дамите желаят да се изработи рокля специално за тях. Препоръчваме да започнете да пробвате поне 3-5 месеца преди събитието. За дамите, които са ограничени с времето, ние изработваме рокли ЕКСПРЕСНО за период 7-30 дни в зависимост от периода!

За световните сватбени марки, които предлагаме, препоръчваме да започнете търсенето на мечтаната рокля 4-6 месеца предварително. Важно е да знаете, че след пристигането ѝ е нужно още време за допълнителни корекции и аксесоари, в случай на нужда.

В Romantika Fashion имаме голям набор от налични рокли, които могат да са ваши на преференциална цена.

Как протича пробата?

Romantika Fashion е разположен на площ от 600 кв.м и разполага с две големи зали, четири пробни и модно кафе за удобство на клиента. Всяка една проба протича около час в уютна обстановка в компанията на моден експерт или дизайнер. Наш приоритет са перфектното обслужване и личното отношение към всеки клиент. Пробите са безплатни и са с предварително записан час. Запишете вашия час на тел: 0896876167 или на имейл romantika.fashion@gmail.com

Колко близки да взема с мен по време на пробата?

* Моля, имайте предвид, че поради обстоятелствата в момента, се допускат не повече от трима придружители.

Моята майка, свекърва или кума се нуждае от рокля. Могат ли да пробват с мен? Имате ли налични модели?

Хубаво е предварително да ни информирате, за да отделим допълнително време за нея/тях. С удоволствие ще помогнем при избора на тоалет, както готов така и създаден специално за нея/тях. Разполагаме с голямо разнообразие от материи, цветове и модели.

Предлагате ли възстановяване? Възможни ли са анулации?

За да започне процесът на изработка или да запазим желания от вас модел, част от сумата се заплаща предварително. По тази причина, веднъж поръчаната рокля по ваши размери, няма как да се анулира като поръчка и да се възстанови сумата за нея.

Предлагате ли корекции на модела и заплаща ли се допълнително?

Само корекциите на промоционалните ни модели и готови тоалети се заплащат в зависимост от промяната, която желае клиента. Сумата за корекциите е в разумни граници и зависи от времето и труда за всяка рокля.

Колко често получавате/изработвате нови сватбени/бални рокли?

Сватбените и бални колекции на дизайнер София Борисова излизат два пъти годишно за сезоните пролет/лято и есен/зима. Красотата на колекциите висша мода на дизайнерката се дължи на ексклузивно представяне на най-доброто в България и чужбина, което може да създаде модният бранд. Нови модели сватбени и официални рокли на чуждестранните марки, които предлагаме, получаваме три пъти годишно. Постоянно обновяваме нашите колекции според сезона и желанията на клиентите в широк ценови диапазон.

Имате ли мостри, налични в по-големи или по-малки размери?

Булчинските рокли и балните рокли в Romantika Fashion са подбрани така, че булките с по-малък и с по-голям размер също да придобият добра представа за конкретните модели. Разполагаме с налични модели в различни размери и силуети. За дамите с нестандартни размери разработваме специални силуети.

Какви аксесоари можем да намерим в Romantika Fashion?

Аксесоарите са важна част от цялостната визия на булката или абитуриентката. Затова при нас ще намерите лимитирана колекция сватбени дизайнерски воали, изцяло ръчна изработка в различни нюанси, подходящи за булчинската ви рокля.

Предлагаме ръчно изработени дизайнерски чантички, направени в комбинация към вашата рокля, както и бутикови тиари, диадеми и бижута, изработени с оригинални камъни и кристали.

Какъв е ценовият диапазон на сватбените рокли в Romantika Fashion?

Разполагаме с над 300 модела сватбени дизайнерски и бутикови рокли както на София Борисова, така и на лидери в световната булчинска мода. Ценовият ни диапазон е много голям. Новите колекции за актуалната година са в ценови диапазон:

Световно известни булчински марки – от 1000 лв. до 2600 лв.

Бутикови сватбени рокли на дизайнер София Борисова: висша мода– от 1500 лв. до 4000 лв.

Лимитирани, уникални сватбени рокли с над 200 часа ръчен труд- от 3000 лв. до 6000 лв.

Какъв е ценовият диапазон на балните и официални рокли в Romantika Fashion?

Разполагаме с над 300 модела дизайнерски, бутикови бални рокли както на София Борисова, така и на лидери в световната булчинска мода. Ценовият ни диапазон е много голям. Новите колекции за актуалната година са в ценови диапазон:

Световно известни марки – от 800 лв. до 1300 лв.

Бутикови бални и официални рокли на дизайнер София Борисова: висша мода – от 1500 лв. до 2500 лв.

За ценителите на висшата мода/haute couture, лимитирани, уникални бални и официални рокли с над 200 часа ръчен труд- от 3000 лв. до 5000лв

* Много често може да се възползвате от промоции и отстъпки на място.

Изработвате ли рокли по дизайн на клиента?

Можем да задоволим всяко изискване и желание на клиента, ще ви предложим богата селекция материи и цветове в актуалните световни модни тенденции за сезона.

Бихте ли ми изработили официален тоалет от три части – панталон, сако и топ, тъй като съм с нестандартни размери?

За дамите с нестандартна фигура, както и за тези, за които панталонът винаги е бил тяхната “рокля”, ние ще предложим и изработим перфектния силует, ще комбинираме с елегантни ризи, дантелени блузи или туники.

Искам да имам нещо уникално, неповторимо и различно за бала или сватбата си?

В ROMANTIKA FASHION имате възможността да създадете роклята на мечтите си! Тук ние ще ви предложим най-уникалните дизайнерски материи на световно ниво с луксозни и неповторими дизайни, изцяло ръчно изработени. Моделът ще бъде лично изработен и декориран от дизайнер София Борисова. Роклята, създадена специално за вас, я прави единствена и неповторима. Тя се превръща в УНИКАТ!

Влюбена съм във ваша дизайнерска рокля, но ми е над бюджета. Какво можем да направим?

Лесно е… първо ще трябва да запазите среща с нашия дизайнер, с който ще коментирате вариантите, ще изберете материи и ще обсъдите и “създадете”  харесания от вас модел в съответния бюджет. Не се колебайте, бъдете смела и осъществете мечтата си!

Сватбени рокли

Бални рокли

Коктейлни рокли и костюми