Дъщерята на Гълъб Донев за коронацията на Чарлз: BG роклите ми бяха на световно ниво

юли 12, 2023

Габриела Донева придружи баща си – служебния премиер Гълъб Донев на коронацията на Чарлз Трети. Тя е благодарна за жеста на баща си, който поканил нея вместо майка й. Момичето е завършило и работило в Англия, стана ясно от разказа й пред Би Ти Ви.

Случва се веднъж в живота, беше много специално за мен, имаме много силна връзка с баща ви, разказа Габриела седмица след събитието, фокусирало погледите на целия свят..

Нямало специален дрескод като цвят, но кралят искал нещата да са по-обрани и съответно търсили два тоалета, които да са коктейлни, но дневни. Тя ги поръчала на София Борисова и на място оценила, че българската дизайнерка е на световно ниво. Убедих се в това, категорична бе младата дама.

Разбира се, покрити колене, покрити рамене, затворени обувки, разказва още премиерската дъщеря. Първо имало коктейл в двореца, на следващия ден била и самата коронация. Няма медии, няма снимки, нямаме телефони, описва още младата жена.

Най-вълнуващо за нея всъщност било да се срещне с цар Симеон и съпругата му Маргарита, които бяха специални гости на новия британски крал, защото от малка си представяла като приказен свят този на българското царско семейство.

Габриела е завършила в Англия, заминала да учи там едва на 18 г. Беше ми важно да съм в Лондон – град с огромни възможности., отидох да уча за бакалавър по творческо писане, разказва тя. В университета й казали, че може да добави още една специалност и тя избрала театър. След първата година заминала на специализация в Лос Анджелис – актьорско майсторство за кино. Но осъзнала колко далече е техния свят от нашия и затова се върнала в Европа.

В Лондон работила в кастинг агенция, представлявала много модели на Седмицата на модата, както и по проекти в Милано и Дубай.

От много малка искам да имам моята семейна среда, обяснява Габриела защо се връща. В лондон не била средата, в която иска да има семейство. Прибира се и още на другата година ражда сина си, който сега е на 1 г. и 9 месеца. Родих в разгара на ковид с маска, усмихва се Донева.

В момента поддържа блог за отглеждането на деца, дава съвети на базата на огромното количество литература, която по собствените си думи изчела.

Източник: 24chasa.bg