Италианска актриса блесна с рокля на София Борисова в Кан

май 15, 2019

Тициана Рока отново се довери на Романтика фешън, след като на наградите БАФТА -2018 в Лондон бе оценена като една от най-добре облечените звезди на вечерта в български тоалет.

Уникална дантелена рокля на най-известната българска дизайнерка София Борисова обра овациите на червения килим снощи по време на откриването на 71-вото издание на кинофестивала в Кан. В нея блестеше италианската актриса и продуцент Тициана Рока .

Звездата отново се довери на българската дизайнерка, след като на наградите БАФТА -2018 в Лондон, в рокля на София Борисова впечатли модните критици до там, че бе оценена като една от най-добре облечените звезди на вечерта.

Снощи звездата показа изтънчен сексапил в изваяната по тялото й дантелена феерия в черно. Роклята е създадена специално за нея, но е издържана изцяло в линията на последната колекция висша мода”Fashion Diffusion” на българската “царица на дантелите”, както наричат София Борисова.

Колекцията е създадена специално за 25-годишнината на модната къща на дизайнерката “Романтика Фешън” и оценена от многобройна публика на самостоятелни ревюта в София и в Париж.

На гала -вечерта снощи в Кан госпожа Рока сияеше под ръка със съпруга си -италианският актьор и режисьор Джулио Басе и не пропусна да благодари на любимата си дизайнерка в лично съобщение като написа: “Роклята е изумителна! Както винаги вие сте НАЙ-ДОБРАТА! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!”

Копирано от epicenter.bg